wereldhuis STEK - voor Stad en Kerk
Facebook Twitter

ACTIVITEITEN

 

De activiteiten georganiseerd door het Wereldhuis zijn uitsluitend bedoeld voor ongedocumenteerden en zijn geheel gratis. Kom langs of bel voor meer informatie. 
 

Inloopspreekuur
Iedere maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 14.30 uur
De vrijwilligers van het Wereldhuis st
aan klaar om ongedocumenteerden te helpen met hun vragen. Het kan gaan om juridische zaken of practische zoals een aanvraag voor de voedselbank, een doorverwijzing naar een tandarts, het verkrijgen van medisch-noodzakelijke zorg en medicijnen of psychosociale zorg.


 

Koekjesproject
maandag vanaf 10:15 uur 

Ben jij een man en een liefhebber van bakken, dan is deze activiteit iets voor jou! Iedere maandagochtend vanaf 10:15 uur is er in de keuken van de Julianakerk de mogelijkheid om koekjes te bakken. Voor jezelf en voor diverse instellingen. Een deel van de opbrengsten mag jezelf houden, het andere deel wordt besteed aan het organiseren van activiteiten. 

U kunt de koekjes bestellen
Bel naar : 070-3803034/06-4203620
Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 14.30 uur.


Kookproject
Iedere vrijdag van 10:00 - 13:30 uur

We koken onder leiding van een chefkok de heerlijkste gerechten uit verschillende culturen. Iedereen is welkom om vanaf 10 uur mee te koken of om vanaf 12 uur mee te eten. Leer op een nieuwe manier koken en proef nieuwe smaken op vrijdag in het Wereldhuis.

Flyer 


Vrouwenproject
Twee zaterdagen per maand 13:00 uur tot 17:00 uur 

Twee zaterdagen per maand zijn er activiteiten speciaal voor vrouwen! De activiteiten zijn zeer verschillend. We maken tassen, we gaan naar musea, er zijn yoga lessen. Voor de gehele agenda klik hier
Naast de actviteiten wordt er ook gezamenlijk gegeten. Er is tijdens de vrouwengroep altijd een kinderprogramma, dus neem de kinderen mee en geniet van de interessante activiteiten!

Tijdens sommige activiteiten kunnen er ook producten worden gemaakt zoals tassen of sieraden, er is dan een mogelijkheid om deze producten te verkopen op evenementen. Een deel van het geld gaat naar de deelnemer, het andere deel gaat naar nieuwe activiteiten.
 

Thema-/maaltijdbijeenkomst
Iedere eerste woensdag van de maand tussen 17.30 en 20.00 uur vindt de themabijeenkomst plaats. Artsen, juristen of medewerkers van samenwerkende organisaties geven voorlichting over diverse (actuele) onderwerpen die voor ongedocumenteerden van belang zijn.
Er wordt een gratis maaltijd verzorgd waarbij volop gelegenheid is om nader kennis te maken met elkaar en na te praten en/of vragen te stellen.

 

Den Haag Wereldhuis
Paardenbergstraat 1a,
2572 XH Den Haag
Tel: +31 (0) 642 036200,
E-mail: dhwereldhuis@stekdenhaag.nl
Den Haag Wereldhuis is een project van
STEK - voor Stad en Kerk

Stek wil mensen stimuleren om zich met elkaar te verbinden en elkaar te beschermen, elkaar te versterken en te bezielen